Programma

maart 2020

di 03 maa

De Hippies van Beek

RK Veulpoepers BV

De documentaire RK Veulpoepers BV, de Hippies van Beek gaat over de opkomst, het ongekende succes en de ondergang van één van de meest dwarse en spraakmakende bands die Nederland gekend heeft. Dinsdag 3 maart, aanvang 20.00 uur.

wo 04 maa

De Hippies van Beek

RK Veulpoepers BV

De documentaire RK Veulpoepers BV, de Hippies van Beek gaat over de opkomst, het ongekende succes en de ondergang van één van de meest dwarse en spraakmakende bands die Nederland gekend heeft. Woensdag 4 maart, aanvang 20.00 uur.

vr 13 maa

Rocketman

De film vertelt het waargebeurde verhaal van zanger en pianist Reginald Dwight, die onder de artiestennaam Elton John uitgroeit tot een flamboyante wereldster. Vrijdag 13 maart, aanvang 20.00 uur.

april 2020

do 09 apr

Capernaum

Een hartverscheurend verhaal over een Libanees jongetje, Zain, die zijn ouders aanklaagt om het feit dat ze hem op de wereld hebben gezet. Donderdag 9 april, aanvang 20.00 uur.

mei 2020

do 28 mei

Dolor y Gloria

Tijdens het filmen van zijn nieuwste project mediteert Salvador Mallo, filmregisseur, over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt. Met Penélope Cruz, Antonio Banderas en Leonardo Sbaraglia. Donderdag 28 mei, aanvang 20.00 uur.

© Cultureel Centrum Elckerlyc