Programma

oktober 2020

do 01 okt

Parasite

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.

do 08 okt

Hors Normes

Bruno en Malik houden zich reeds 20 jaar op in de leefwereld van de kinderen en jongvolwassenen met autisme.

wo 21 okt

Onward

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere zoektocht.

za 24 okt

De beentjes van Sint Hildegard

De succesvolle Nederlandse (Twentse) film nu al te zien in Elckerlyc. Met in de hoofdrol Herman Finkers en Johanna ter Steege.

do 29 okt

Dolor y Gloria

Tijdens het filmen van zijn nieuwste project mediteert Salvador Mallo, filmregisseur, over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt. Met Penélope Cruz, Antonio Banderas en Leonardo Sbaraglia.

november 2020

do 26 nov

Caphernaüm

Een hartverscheurend verhaal over een Libanees jongetje, Zain, die zijn ouders aanklaagt om het feit dat ze hem op de wereld hebben gezet. Donderdag 9 april, aanvang 20.00 uur.

december 2020

za 05 dec

Green Book

De Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip zit tijdelijk zonder werk als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist.

za 19 dec

Sorry We Missed You

Sinds de financiële crash in 2008 worstelt het gezin Turner met geldproblemen.

© Cultureel Centrum Elckerlyc