Programma

oktober 2019

do 24 okt

Das Schweigende Klassenzimmer

Speelfilm

Speelfilm 'Das Schweigende Klassenzimmer' wordt in het kader van '75 jaar bevrijding' op donderdag 24 oktober vertoond in Elckerlyc. Aanvang 20.00 uur.

november 2019

vr 15 nov

Woman at War

Halla is een vijftig jaar oude, onafhankelijke vrouw. Maar achter de schermen van een stille routine leidt ze een dubbel leven als een gepassioneerde milieuactivist. Een zwarte komedie, te zien in Elckerlyc op vrijdag 15 november. Aanvang 20.00 uur.

do 28 nov

The Death of Stalin

Nadat dictator Josef Stalin in de Sovjet-Unie op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd. Speelfilm The Death of Stalin, te zien in Elckerlyc op donderdag 28 november. Aanvang 20.00 uur.

december 2019

do 05 dec

Le Grand Bain

Een groep gedeprimeerde veertigers, allen op de rand van een midlifecrisis, besluit het eerste lokale mannenteam synchroonzwemmers te vormen. Hun trainer is een voormalige zwemkampioene die aan lager wal is geraakt. Te zien in Elckerlyc op donderdag 5 december in Elckerlyc. Aanvang 20.00 uur.

vr 27 dec

De Dirigent

De film De Dirigent is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de uit Nederland afkomstige Antonia Brico, die als kind met haar ouders naar de VS verhuist. Te zien in Elckerlyc op vrijdag 27 december in Elckerlyc. Aanvang 20.00 uur.

© Cultureel Centrum Elckerlyc