Programma

december 2020

do 03 dec & vr 04 dec

Hors Normes

Bruno en Malik houden zich reeds 20 jaar op in de leefwereld van de kinderen en jongvolwassenen met autisme.

za 05 dec

Green Book

De Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip zit tijdelijk zonder werk als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist.

di 08 dec t/m wo 23 dec

De beentjes van Sint Hildegard

De succesvolle Nederlandse (Twentse) film nu te zien in Elckerlyc. Met in de hoofdrol Herman Finkers en Johanna ter Steege. Nu ook extra voorstellingen in de kerstvakantie !

vr 11 dec

Dolor y Gloria

Tijdens het filmen van zijn nieuwste project mediteert Salvador Mallo, filmregisseur, over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt. Met Penélope Cruz, Antonio Banderas en Leonardo Sbaraglia.

za 19 dec

Sorry We Missed You

Sinds de financiële crash in 2008 worstelt het gezin Turner met geldproblemen.

ma 28 dec

De Piraten van hiernaast

Familiefilm met o.a. Tygo Gernandt en Egbert-Jan Weeber

Het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee wordt op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus.

ma 28 dec

April May June

Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis

di 29 dec

Circus Noël

Familiefilm

Het meisje Karo loopt weg van huis en gaat op reis met haar circusvrienden van Circus Noël. Een film waarin vriendschap centraal staat.

di 29 dec

1917

Van Oscar winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, American Beauty) komt een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog; 1917.

wo 30 dec

Kapsalon Romy

Familiefilm

De tienjarige Romy verblijft een paar dagen in de week bij oma Stine, die een kapsalon runt. De band tussen beiden wordt sterker als Romy merkt dat oma Stine steeds meer vergeet…

wo 30 dec

Rocketman

De film vertelt het waargebeurde verhaal van zanger en pianist Reginald Dwight, die onder de artiestennaam Elton John uitgroeit tot een flamboyante wereldster.

© Cultureel Centrum Elckerlyc