Programma

oktober 2023

za 07 okt

70 jaar slagwerkgroep!

Slagwerkgroep

De slagwerkgroep van Koninklijke Harmonie Concordia bestaat 70 jaar! Dat jubileum wordt gevierd op zaterdag 7 oktober 2023 in Cultureel Centrum Elkcerlyc in Hilvarenbeek.

zo 29 okt

Classic meets Pop!

Cultuurschool Hilvarenbeek en Harmonie Concordia

Toe aan een verfrissend concert? Zet dan zondagochtend 29 oktober in je agenda! Muziekleerlingen van de Cultuurschool Hilvarenbeek en jeugdleden van Harmonie Concordia maken die middag gezellig samen muziek om daarna het publiek te verrassen met een sprankelend concert!

november 2023

zo 19 nov

Diederick's Duel

Diederick Ensink

Diederick’s Duel is een show bomvol muziek, mooie liedjes en muzikale weetjes. Er wordt ook gestreden: muzikale alleskunner Diederick Ensink laat muziekstijlen en muziekinstrumenten tegen elkaar strijden. Maar wat als de strijd in het hoofd het overneemt?

za 25 nov

Come Healing

Leonard Cohen Tribute Band

De Leonard Cohen Tribute Band staat ook het komende seizoen in de Nederlandse theaters. De muzikale beleving staat in het teken van de helende kracht van muziek. Leonard Cohen gaf in de vele teksten van zijn songs al blijk van een diepere blik achter de schermen van het leven.

februari 2024

vr 23 feb

De Liefde Wint

Nol Havens met band

De Liefde Wint is een voorstelling met liedjes en verhalen over waar het begon tot waar hij nu staat in het leven. Het bracht hem alles waar hij nooit over nagedacht had, het overkwam hem. Hij komt na een ongelooflijk avontuur weer thuis met genoeg om over te zingen en te vertellen.

© Cultureel Centrum Elckerlyc