Programma

oktober 2018

vr 26 okt

Concert Koninklijke Harmonie Concordia

KHC van 1839

Een dubbelconcert van Koninklijke Harmonie Concordia van 1839. Op vrijdag 26 oktober treedt het muziekgezelschap op met enkele gastmuzikanten.

za 27 okt

Concert Koninklijke Harmonie Concordia & slagwerk

KHC van 1839 en slagwerkgroep

Een dubbelconcert van Koninklijke Harmonie Concordia van 1839. Op vrijdag 26 oktober treedt het muziekgezelschap op met enkele gastmuzikanten. Een dag later op zaterdag 27 oktober is het de beurt aan de slagwerkgroep, eveneens aangevuld met gasten.

november 2018

za 03 nov

Leonie Meijer

Leonie Meijer heeft in het theater de ideale plek gevonden voor haar liedjes. ‘Hier.’ is de titel van haar derde theatertournee. Inspiratie voor deze show vond zij onder meer in een reis die ze maakte door het muzikale zuiden van de Verenigde Staten. Leonie Meijer staat op zaterdag 3 november in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

vr 09 nov

Beautiful Strangers

The Celebrations of Prince

Met de dood van Prince in april 2016 is een invloedrijke popmuziek heengegaan. Maar zijn muziek leeft voort, onder meer dankzij de coverband Beautiful Strangers. Spontaan ontstaan om deze legendarische popheld een muzikaal eerbetoon geven. Op vrijdag 9 november in Elckerlyc, aanvang 21.00 uur.

za 10 nov

Drie mòndjes vurraf

Op zaterdag 10 november opent in Hilvarenbeek het nieuwe carnavalsseizoen. Stichting De Pezerikken pakt dan in Elckerlyc uit met Drie Mòndjes Vurraf, een muziekevenement waar jong en oud zich presenteren. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren open voor de carnavalsvierders. Op zaterdag 10 november opent in Hilvarenbeek het nieuwe carnavalsseizoen. Stichting De Pezerikken pakt dan in Elckerlyc uit met Drie Mòndjes Vurraf, een muziekevenement waar jong en oud zich presenteren. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren open voor de carnavalsvierders. Op zaterdag 10 november opent in Hilvarenbeek het nieuwe carnavalsseizoen. Stichting De Pezerikken pakt dan in Elckerlyc uit met Drie Mòndjes Vurraf, een muziekevenement waar jong en oud zich presenteren. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren open voor de carnavalsvierders.

za 24 nov

Hilverjazz

Hilverjazz Festival is een jaarlijks jazz festival in alle zalen van Elckerlyc. Met eigentijdse, toegankelijke muziek voor een jazz-minded publiek met een brede interesse. Ook in aanpalende muziekstijlen, zoals R&B, Soul, Funk en Fusion, maar geen old style dixieland!

december 2018

zo 02 dec

Pepernotenconcert

KHC van 1839

Dit jaar is er weer een pepernotenconcert van Harmonie Concordia van 1839! Tijdens dit concert komt Piet langs om samen met de kinderen en het orkest een prachtig feestje te bouwen!

zo 09 dec

RSO Midden-Brabant

Een bijzonder Kerstconcert met medewerking van een aantal jonge muzikanten van het Muziek, Dans en Theater collectief. Ervaar hoe amusant de samenwerking tussen jong en oud kan zijn. Zondag 9 december, aanvang 14.00 uur.

januari 2019

vr 18 jan t/m za 18 mei

MDT- Collectief

Op 18 januari muziektheater door orkesten MDT-C in samenwerking met Theaterschool Hilvarenbeek. Op 19 januari en 18 mei uitvoeringen popbands MDT-C.

za 19 jan

O’DREAMS - Broken

O’DREAMS is een Iers-Nederlandse band, maar verwacht geen standaard ballads. De band pikt de parels uit de Ierse muziekgeschiedenis, geeft er een eigen draai aan met soms verrassende crossovers. De drie muzikanten staan op zaterdag 19 januari in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

maart 2019

do 21 maa

Freedom Eerbetoon aan George Michael

Jordan Roy

De liedjes van de legendarische popmuzikant George Michael leven voort in ‘Freedom’. Een theatershow door Jordan Roy, vergezeld van zijn live-band en met backing vocals voor de meerstemmige sound. Een waardig eerbetoon aan een grote popheld. Donderdag 21 maart, 20.00 uur

vr 22 maa

LAKSHMI – Adem

LAKSHMI is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu met optredens in het theater. Vrijdag 22 maart in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

zo 24 maa

KlarinetNsemble

Het koffieconcert van het KlarinetNsemble is inmiddels een mooie traditie in het voorjaar. Het gezelschap van klarinetspelers staat bekend om zijn hoge kwaliteit en de uitvoering van bijzondere arrangementen en originele werken. Zondag 24 maart, aanvang 11.00 uur.

© Cultureel Centrum Elckerlyc