Programma

november 2019

vr 01 nov & za 02 nov

PROMS concert

KHC van 1839

Koninklijke Harmonie Concordia verzorgt samen met heel veel gastmuzikanten een mooi en sfeervol PROMS concert. Onder het genot van een drankje in de zaal, is dit bij uitstek een fijn avondje uit.

za 16 nov

Drie mòndjes vurraf 2019

Pezerikken

Na een overweldigend succes van afgelopen jaar, zullen de Pezerikken ook dit jaar weer in samenwerking met Elckerlyc de carnaval aftrappen.

za 23 nov

Hilverjazz 2019

Hilverjazz Festival is een jaarlijks jazz festival in alle zalen van Elckerlyc. Met eigentijdse, toegankelijke muziek voor een jazz-minded publiek met een brede interesse. Ook in aanpalende muziekstijlen, zoals R&B, Soul, Funk en Fusion, maar geen old style dixieland!

december 2019

zo 15 dec

Kerstconcert

RSO Midden-Brabant

In navolging van het zeer succesvolle concert in kerstsfeer van 2018 zal het RSO Midden-Brabant ook in 2019 weer een kerstconcert verzorgen in Elckerlyc. Met een gevarieerd programma dat de bezoeker al in de kerststemming brengt.

februari 2020

vr 14 feb & za 15 feb

Karnavalskuzzèrt

KHC van 1839

In het weekend voor Carnaval vindt traditioneel het Karnavalskuzzèrt van de Koninklijke Harmonie Concordia plaats.

april 2020

zo 05 apr

Koffieconcert

KlarinetNsemble

Het koffieconcert van het KlarinetNsemble is inmiddels een mooie traditie. Het gezelschap staat bekend om zijn hoge kwaliteit en de uitvoering van bijzondere arrangementen en originele werken.

juni 2020

vr 05 jun

MDT-Collectief

Op 5 juni is er in Elckerlyc een MDT-uitvoering door de orkesten en popbands.

© Cultureel Centrum Elckerlyc