Programma

december 2022

vr 09 dec

Tijdloos Genot

Thjum Arts

"What you see is what you get!" Een authentieke gast met doordachte humor. Winnaar van meerdere gerenommeerde cabaretprijzen. Kom je kijken?

januari 2023

vr 13 jan

Beperkt Houdbaar

Andries Tunru en Stefan Hendrikx

Bijzonder improvisatiecabaret van hoog niveau dat je gezien en meegemaakt moet hebben. Maak het mee op vrijdag 13 januari in Elckerlyc Hilvarenbeek.

vr 20 jan

Bekant

Rob Scheepers

Een seizoen zonder Rob Scheepers kan eigenlijk niet. Daarom komt hij ook dit seizoen naar Elckerlyc Hilvarenbeek met zijn nieuwe programma: Bekant. Kom je ook kijken op vrijdag 20 januari?

februari 2023

vr 03 feb

De Lachende Derde

Victor Luis van Es

Victor Luis, een standup-comedian die een heel persoonlijk stempel drukt op zijn theatershows. Hij trad op tijdens de previewavond op 20 mei 2022 in Elckerlyc en komt terug met zijn avondvullende show.

maart 2023

vr 03 maa

Lekker Gezellig

Fabian Franciscus

Fabian Franciscus bracht een paar jaar geleden zijn eerste bezoek aan Elckerlyc Hilvarenbeek. En met succes! Hij is nu terug met zijn nieuwe programma: Lekker Gezellig. Te zien op vrijdag 3 maart.

za 11 maa

Alleen Brabanders, geen Nederlanders

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk is opgegroeid in de mooiste provincie van Nederland: Brabant! Op zaterdag 11 maart vertelt hij over zijn liefde voor Brabant in Elckerlyc.

april 2023

wo 12 apr

Waar we gebleven waren

Karin Bloemen en Cor Bakker

Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met al die echte, lachende en genietende mensen om je heen.

vr 14 apr

Best Of

Tobi Kooiman

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch?

mei 2023

za 13 mei

Absurd

Nabil

Deze veelzijdige en zeer getalenteerde Brabantse cabaretier staat voor het eerst in Hilvarenbeek. Hij heet voluit Nabil Aoulad Ayad maar in het theater is het kortweg Nabil, geboren en getogen in Waalwijk.

© Cultureel Centrum Elckerlyc