Programma

september 2018

vr 21 sep

Karin Bruers & Nol Havens

Bruers haalt uit

Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater, na ja…solo, met Nol Havens. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.

vr 28 sep

Martijn Kardol

Bang

Martijn Kardol is zonder overdrijving een aanstormend cabarettalent. De pers was unaniem lovend over zijn debuut ‘Bang’. Hij was de grote winnaar van het Leids en het Groninger Cabaretfestival in respectievelijk 2016 en 2015. Vrijdag 28 september, aanvang 20.00 uur.

oktober 2018

vr 05 okt

Amsterdams Kleinkunst Festival

Finalistentournee

Wil je kennismaken met aanstormend talent in de cabaretwereld? Kom dan naar de Finalistentournee van het Amsterdam Kleinkunst Festival. Op vrijdag 5 oktober staan de drie finalisten – onder wie een duo - op het podium in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

november 2018

vr 02 nov

Christel de Laat

Zijn daar nog vragen over?

Afgelopen twee theaterseizoenen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een vervolg niet uit kon blijven. De titel van haar nieuwe show Zijn daar nog vragen over? geeft aan dat zij de interactie met haar publiek niet uit de weg gaat.

za 17 nov

Fuad Hassen

Held

Fuad Hassen kwam op 5-jarige leeftijd als vluchtelingenkind vanuit Eritrea naar Nederland. Het gezin leerde tijdens het Bossche carnaval Brabant kennen. Met die ervaring in het achterhoofd beklom hij later als cabaretier het podium. Op zaterdag 17 november staat hij in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

wo 28 nov

Freek de Jonge

De Suppoost (try-out)

Voor het eerst in jaren staat Freek de Jonge – de veteraan van het Nederlandse cabaret - weer helemaal alleen op het toneel. In de gedaante van een suppoost volgt het publiek zijn avonturen als zaalwachter in een museum. Zaterdag 28 november in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

december 2018

vr 14 dec

Jochen Otten

Troosten

De roots van Jochen Otten liggen in Tilburg, maar hij groeide op in Loon op Zand. Stond als leraar Nederlands voor de klas, maar cabaret bleek toch echt zijn ding. Met zijn zevende show ‘Troosten’ is hij op vrijdag 14 december te zien en te horen in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

januari 2019

za 26 jan

William Boeva

Reset

Hij is klein van stuk – pakweg 140 cm hoog – maar dat compenseert hij helemaal met zijn rappe mond: William Boeva. Deze Vlaamse cabaretier maakt in eigen land furore en wil nu ook de Nederlandse zalen veroveren met zijn nieuwe show ‘Reset’. Op zaterdag 26 januari te zien in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

februari 2019

za 02 feb

Rob & Emiel

Onderweg (12+ jaar)

Voor Rob en Emiel is optreden in Hilvarenbeek een beetje een thuiswedstrijd. De magic-cabaretiers hebben hier nog wat van hun wortels liggen. Met hun show ‘Onderweg’ doen ze opnieuw Elckerlyc aan, op zaterdag 2 februari, aanvang 20.00 uur.

maart 2019

vr 15 maa

Nienke Plas

Van de hak op de tak (try-out)

Nienke Plas is een rijzende ster aan het firmament van het Nederlandse cabaret. Ze maakte eerst naam als vlogger op YouTube met soms hilarische filmpjes. Tot ze besloot de camera te verruilen voor het podium. Haar debuutshow heet ‘Van de hak op de tak’. Vrijdag 15 maart in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

april 2019

vr 12 apr

Onze vriendschap, dat ben ik

Toine van Rongen en Cesar Moerman

‘Onze vriendschap, dat ben ik’ is een cabareteske voorstelling van twee mannen over het herkenbare faillissement van een oude vriendschap. Ontnuchterend, maar vooral ook komisch, hilarisch en intelligent. En mix van humor en poëzie, een gedurfde combinatie. Vrijdag 12 april, aanvang 20.00 uur.

© Cultureel Centrum Elckerlyc