Vr 21 augustus 2020

De verkoop voor het eerste gedeelte van ons theaterseizoen september t/m december 2020 is van start gegaan.

Vanwege de corona maatregelen en de beperkte capaciteit van onze zaal zijn de verkoopvoorwaarden helaas aangepast. Tot op heden was het alleen mogelijk voor bezoekers uit een en hetzelfde huishouden een duo ticket voor een voorstelling te kopen.

Vanaf heden zijn er per theatervoorstelling ook een beperkt aantal single tickets beschikbaar voor de verkoop. Wij hebben nu een oplossing gevonden die bij de start van de verkoop maandag nog niet beschikbaar was. De verkoop voor deze single tickets loopt echter niet via onze website.

Indien u een single ticket wenst voor een theatervoorstelling stuurt u een e-mail naar ons via info@elckerlyc.nu. In deze e-mail maakt u melding van uw naam (plus mogelijke klantnummer), telefoon, voorstelling met naam, dag en tijdstip. U krijgt van ons dan zo spoedig mogelijk bericht.

Voor filmvoorstellingen is het wel mogelijk om single en duo tickets te bestellen via onze website www.elckerlyc.nu. Ook duo tickets voor theater voorstellingen zijn uitsluitend te boeken via onze site.

Bezoekers worden door ons bij binnenkomst geplaceerd. Dit gaat per duo (2) of single (1) plaats.

© Cultureel Centrum Elckerlyc