Café Bolle Jan in Amsterdam is misschien wel de meest bekende kroeg van Amsterdam. Niet in de laatste plaats omdat René Froger er de eerste stappen zette van zijn langjarige zangcarrière. Ook voor andere bekende artiesten betekende een optreden in dit café de doorbraak naar de muziekwereld.

Bolle Jan is vijftig jaar geleden opgericht door de ouders van René Froger. Vader Jan stond niet alleen achter de tap, maar trad ook op als zanger en accordeonist. En met succes, de klantenkring groeide en ook steeds meer artiesten vonden hun weg naar het podium. En tegenwoordig staat (klein)zoon Danny Froger menig avond het Nederlandstalige lied te vertolken.

Als eerbetoon aan Bolle Jan trekken artiesten nu langs de theaters met een ouderwets gezellige feest-show die zelfs de grootste chagrijn op de tafel krijgt. Met medewerking van o.a. Danny Froger.

U kunt uzelf middels uw e-mailadres online inschrijven voor de wachtlijst door op de bestellink te klikken. U kunt hier ook het aantal gewenste kaartjes opgeven. Zodra wij meer informatie hebben over het totale aantal verkoopplaatsen, ontvangt u van ons een bericht. 

Bekijk dit ook ook eens

Jubileumconcert 25 jaar!

zo 04 okt

Jubileumconcert 25 jaar!

Becadans

Kerstconcert 2020

zo 20 dec

Kerstconcert 2020

Regionaal Senioren Orkest Midden-Brabant

Hits from Heaven

vr 15 jan

Hits from Heaven

Eddy Zoëy & band

In concert

vr 05 maa

In concert

Ernst Jansz & band

© Cultureel Centrum Elckerlyc