Toe aan een verfrissend concert? Zet dan zondagochtend 29 oktober in je agenda! Muziekleerlingen van de Cultuurschool Hilvarenbeek en jeugdleden van Harmonie Concordia verrassen het publiek met een sprankelend concert! Classic meets Pop begint voor de deelnemende muzikanten om 11 uur. 

’s-Middags wordt er in drie groepen gerepeteerd; er is een koperensemble o.l.v. Jan van de Eijnden, een houtensemble o.l.v. Jacco Nefs en een slagwerkgroep o.l.v. Marcel van Vught. Na een hele middag hard werken treden de ensembles om 15.30 uur voor publiek op in de RaboTheaterzaal van CC Elckerlyc. Bij dit concert is ook de uitreiking van de Sjef Roberts Studiebeurs.

Classic meets Pop!
Het idee achter Classic meets Pop is: elkaar beter leren kennen waardoor het contact over en weer makkelijker wordt en het samenspelen in een andere setting. Muziek maken krijgt op die manier weer een nieuwe boost. Classic meets Pop stimuleert het speelplezier en de drive om muziek te blijven maken. Muziek verbindt en zet alles in beweging! 

Classic meets Pop wordt georganiseerd door Lia Koolmees van de Cultuurschool Hilvarenbeek en Milou Uytdewilligen, Mette Goedendorp en Mila de Brouwer van Harmonie Concordia van 1839.  

Het evenement vindt plaats in CC Elckerlyc, een geweldige locatie voor zo’n samenspeeldag.

Welkom op zondag 29 oktober om 15.30 uur in Elckerlyc. De entree bedraagt € 5,00. Iedereen is van harte welkom!

Bekijk dit ook ook eens

70 jaar slagwerkgroep!

za 07 okt

70 jaar slagwerkgroep!

Slagwerkgroep

Diederick's Duel

zo 19 nov

Diederick's Duel

Diederick Ensink

Come Healing

za 25 nov

Come Healing

Leonard Cohen Tribute Band

De Liefde Wint

vr 23 feb

De Liefde Wint

Nol Havens met band

© Cultureel Centrum Elckerlyc