• SlodDe & Vos
  • SlodDe & Vos
  • SlodDe & Vos
  • SlodDe & Vos

Luister naar de fantastische verhalen van SlodDe (de Vos), Vos (de Kat), en Katta (de Koala), terwijl ze namen bedenken voor vreemde kleuren die eigenlijk best wel echt lijken te zijn. Beleef een griezelig avontuur wanneer het tijd is om te slapen en probeer eens op je allerbest een liedje in je hoofd mee te zingen?

Geniet van de vrolijke chaos in de Geluidentuin en dans mee als een vis, als een kip, of zelfs als een... vogelschaap?!

"Een levendige, opgewekte show waaruit je kunt leren dat geluiden een kleur hebben." - Theaterkrant, oktober 2023

Over SlodDe & Vos:

SlodDe & Vos is een nieuw muzikaal duo bestaande uit Llewy Isselt en Bart Possemis, bekend van de voormalige hiphopband Relax. Ze tourden jarenlang de wereld rond en ontvingen onder andere een Edison en een Zilveren Harp voor hun albums.

Gemotiveerd door een gemis aan eigenzinnige, Nederlandstalige kinderliedjes schreven ze hun eerste liedjes als de ondeugende en avontuurlijke SlodDe & VoS. Samen met drummer Satindra Kalpoe (ook van Relax) treden ze live op voor kinderen tussen de 3-8 jaar. Als huisband van kinderopvang Op Stoom hebben ze al flink wat vlieguren gemaakt, met het Op Stoom festival in Het Patronaat als knallende afsluiter. Hun eerste theatervoorstelling SoldDe & VoS in de Geluidentuin is onlangs in première gegaan, waar ze met hun alternaLieve liedjes jonge harten blijven veroveren, zowel groots als akoestisch.

Bekijk dit ook ook eens

Was ik maar een kat

vr 22 nov

Was ik maar een kat

Joshua Aaron

Job & Jette en Sinterklaas

zo 01 dec

Job & Jette en Sinterklaas

Rauwkost

Pinocchio

za 28 dec

Pinocchio

Canti Vaganti

De magische kast 4+

za 29 maa

De magische kast 4+

Huub Cooijmans

© Cultureel Centrum Elckerlyc