In Opgekropt staat netjes zien we Tilburger Jochen Otten worstelen met een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Of als iemand voordringt in de rij bij de Hornbach? Of te dichtbij staat tijdens een gesprek?   

Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been. 

Over Jochen Otten:

Jochen Otten is al meer dan tien jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Hij studeerde aan de Fontys Lerarenopleiding in Tilburg, maar voor de klas staan is niet zijn ding. Het grote publiek kent Jochen o.a. van het succesvolle sketch-programma Sluipschutters, de serie en film Mees Kees en de film Belladonna’s.


De pers over de voorstelling Troosten:

“IJzersterke stand-up over keiharde emotie.” – Theaterkrant ****

 “Otten heeft zelfspot, deinst niet terug voor droge humor en heeft een perfecte timing. Zijn grappen zijn doordacht en diepgaand.” – Cabaret.nl ****

Deze voorstelling is verplaatst van 13 november 2020 naar 18 maart 2021.

Bekijk dit ook ook eens

Ik, Daphne Gakes

za 30 jan

Ik, Daphne Gakes

Daphne Gakes

OK

vr 19 maa

OK

Daniëlle Schel

© Cultureel Centrum Elckerlyc