“Music is my only Way” vertelt het verhaal van 6 jongeren die een droom delen: doorbreken met hun eigen muziek bij de grote platenlabels.

Ze zijn geselecteerd om mee te doen aan een groot muziekproject waarbij ze een week de tijd krijgen om een muzieknummer te schrijven en presenteren voor de platenbazen.

De strenge Mevrouw Hudson begeleidt hen in het project. Met hoge verwachtingen gaan de jongeren aan de slag met jammen, schrijven en componeren.

Maar wat doen ze als de onzekerheid over hun eigen kunnen of de angst om te falen toeslaat? Kunnen ze elkaar helpen om samen de eindstreep te halen? Of is het: ieder voor zich in showbizz?

In “Music is my only way” bundelen het Muziek Theater Orkest, de Popbands en Theaterschool Hilvarenbeek de krachten om een spetterende muziektheatershow op de planken te brengen.

Deze voorstelling is bedacht en geschreven door Koen van Oort (17 jaar), leerling van het MDT-Collectief. De begeleiding van deze voorstelling wordt verzorgd door Lodewijk Lenaerts, Maarten Jense en Anke Spieringhs.

Bekijk dit ook ook eens

Confusio

vr 28 jan t/m zo 30 jan

Confusio

De 3e Beekse opera

© Cultureel Centrum Elckerlyc