Wo 17 januari 2024

Wil jij een afwisselde baan in de horeca waar je kunt werken in een fijne sfeer, samen met een gezellig team? Kom bij ons werken in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek!

Beschikbare uren vanaf heden:
Parttime 20 tot 30 uur per week

Wat ga je doen?
Je bent een aanspreekpunt voor bezoekers die zich afvragen waar hun vergadering plaatsvindt. Je loopt even mee met een muziekdocent om een muzieklokaal te openen.

Een succesvol evenement of een prettige vergadering start met een goede voorbereiding. Daar ben jij goed in! Een tafelopstelling maken, kopjes en schotels afwassen en weer klaarzetten? Dat past wel bij jou!

Je steekt je handen uit de mouwen achter de bar tijdens theatervoorstellingen en filmavonden. Je serveert koffie en thee in de pauze en loopt na afloop met een schaal heerlijke bitterballen rond tussen de vrolijke gasten in de foyer. 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een marktconform salaris;
  • Een vaste dag/avond in de week en wisselende uren in het weekend (afhankelijk van het programma). Altijd in goed overleg; 
  • Een energiek en gezellig team dat graag hard werkt en ook zo nu en dan even stilzit met een lekker drankje om samen te kletsen;

Reageren of meer weten?
Stuur je bericht naar Mark Sträter via management@elckerlyc.nu

© Cultureel Centrum Elckerlyc